Happy 1st Birthday Pop.Bop.Shop.!

It hard to believe that exactly one year ago today Pop.Bop.Shop. was born.

Each December I think long and hard about a new years resolution for the coming year and in December 2008 I was determined to find an outlet for my love of writing. I was a devout reader of several blogs and knew friends that had started their own, but when thinking about starting one myself I wondered, "could I keep it up?"

Now 228 posts later, it is clear that I can! Not only have a found a way to revel in my passion for writing, but I have significantly cut down on the number of emails I was sending and re-sending to friends and family about a great movie I had just seen, my thoughts on this week's episode of Gossip Girl, or a fabulous new restaurant I had tried.

Thank you to all of the loyal readers who have supported this project and continued to provide feedback which has helped me to give you more of what you love! A special thank you to everyone who let me take (and retake) pictures of their food while we were out to eat.

Thanks to a little self promotion via Facebook and Twitter I've also had the opportunity this past year to meet several of the owners and marketing reps for some of my favorite brands, television shows and local bars and restaurants. Thank you to all of my new friends for sharing my reviews with your fans in the online community.

In Pop.Bop.Shop.'s second year I will continue to bring you my rants on raves and I welcome your comments and suggestions! Please don't be shy to write comments beneath posts, I love reading them!

Happy Birthday Pop.Bop.Shop.! It's been quite a first year!

Cheers to a happy, healthy, fun and delicious 2010!

Comments

Asad Ali's picture

Ensured Security No Matter the Hours: It can be hard on your own to find security guards if you need security 24/7. A large security firm will have enough resources and employees to provide for you needs, no matter how many guards you need, and what hours you need guards for. private security company

Asad Ali's picture

Choosing services from these companies is no longer a difficult task. There are a number of companies and their respective services listed in the b2b directories. By contacting them, you can obtain a preview about the prices and the services they offer. A thorough research online will help to obtain the right kind of services within the required budget. security protection officers tampa

Asad Ali's picture

Its as if you had a great grasp on the subject matter, but you forgot to include your readers. Perhaps you should think about this from more than one angle. towing

Zian Ananda's picture

Tampil gaya dengan budget pas pasan juga tetap bisa kok. Ada banyak model tas selempang wanita yang kekinian dengan harga yang terjangkau. Cek di sini untuk info selengjkapnya, 5 tas ransel santai wanita murah dan recommended. Untuk anak kecil hingga remaja juga kini tersedia banyak pilihan tas yang modis loh. Untuk kamu atau para Bunda yang ingin melengkapi gaya si kecil, cek informasi mengenai toko online yang menjual tas anak di sini ya, olshop jual tas selempang remaja lucu murah. Apabila anda sedang mencari toko online yang menyediakan ragam varian tas modis, kekinian, dan terpercaya dengan harga yag terjangkau, simak informasinya di halaman ini 5 rekomendasi toko online tas murah. Buat kamu yang ingin berbelanja tas import, namun kerap khawatir tertipu olshop yang tidak amanah, kamu bisa berbelanja dengan aman di Shopee. Berikut ini rekomendasi olshiop tas yang menjual tas import bagus dengan harga murah, klik link ini. Untuk kamu yang berdomisili di Bandung, dan ingin berbelanja tas online tanpa khawatir dengan ongkir yang kemahalan, baca info mengenai toko tas online di Bandung yang menjual tas dengan harga terjangkau di link ini, buka halaman ini. Kamu yang membutuhkan informasi tempat berjualan tas wanita model selempang murah, baik untuk dipakai sendiri ataupun untuk dijual lagi, bisa membaca artikel ini buka tautan ini. Kalau kamu mencari olshop tas yang lengkap, menyediakan banyak model tas untuk wanita, pria, dan anak-anak, silahkan baca info di artikel ini olshop jual tas wanita murah. Yuk cari tahu informasi mengenai olshop tas wanita di Batam yang recommended banget buat para wanita di tautan ini, buka link ini. Ada banyak olshop yag menjual tas murah di Shopee. Berikut beberapa olshop tas di Shopee yang bisa kami rekomendasikan buat kamu. Baca selegkapnya di link ini ya 5 toko tas murah di Shopee. Untuk bekerja, ada banyak model handbag formal dari berbagai harga dari mulai harga yang murah dan terjangkau, hingga yang mahal. Buat kamu yang mencari handbag murah, bisa menyimak informasi handbag kerja wanita murah terbaru. Untuk tampilan yang casual saat jalan jalan atau traveling, bisa menggunakan tas ransel bergaya casual. Jika kamu membutuhkan rekomendasi tas ransel casual, baca artikel 4 tas ransel wanita casual yang recommended. Buat kamu yang lebih memilih menggunakan fashion yang harganya terjangkau, cek olshop yang ada di halaman 5 Olshop yang Menjual Tas Ransel Wanita Murah di Bandung. Kalau kamu termasuk wanita yang nyaman menggunakan tas ransel dalam beraktivitas, sepertinya tidak ada salahnya kamu mrmbaca informasi yang ada di tautan klik di sini. Agar lebih praktis saat traveling, kamu bisa membawa tas ransel mini untuk membawa barang barang yang sering digunakan dalam perjalanan. Cek artikel 6 Rekomendasi Tas Ransel Mini Wanita Import Untuk Traveling supaya penampilanmu saat traveling lebih modis dan kekinian. Agar tidak bosan dengan tas ransel kuliah yang itu itu aja, baca deh artikel 5 Rekomendasi Tas Ransel Wanita Stylish Untuk Kuliah. Selain biar gak bosan, tampilanmu juga akan lebih modis dan kekinian saat kuliah.

Azeem Bux's picture

i never know the use of adobe shadow until i saw this post. thank you for this! this is very helpful. wishesocean

mairakhatri khatri's picture

A debt of gratitude is in order for sharing the information, keep doing awesome... I truly delighted in investigating your site. great asset... kitchen appliances

 

Molly Galler

Welcome to Pop.Bop.Shop. My name is Molly. I’m a foodie, fashionista, pop culture addict and serious travel junkie. I’m a lifelong Bostonian obsessed with frozen confections, outdoor patios, Mindy Kaling, reality television, awards shows, tropical vacations, snail mail and my birthday.

More from Molly

Pop.Bop.Shop. In the News